Scroll to top

NeuroView (Konsulenter)

NeuroViewtræningen, målrettet konsulentvirksomheder, som kræves for anvendelse og administration af NeuroView produktet.

DKK 7.500


PR. Person

Varighed: 1 hel dag
Krav: ingen

Akkrediteringsdatoer

Onsdag d. 16. Maj 2018

Onsdag d. 30. Maj 2018

Onsdag d. 13. Juni 2018

Onsdag d. 27. Juni 2018

Tilmeldingsformular

NEUROVIEW AKKREDITERING for Konsulentvirksomheder:

1 hel dag fra 09:00 – 16:00

NeuroView Akkrediteringsmodulet, målrettet konsulentvirksomheder herunder OD specialister, Coaches, HR professionelle m.v., designet til at sikre, at du kan omsætte de 15 års forskning bag programmet, professionelt og forsvarligt.

Modulet rummer:

  • Baggrunden for, og erfaringerne med oxytocinens rolle for interpersonel tillid, empati og samarbejde.
  • Grundig gennemgang af de seneste hjerneforskningsresultater, der ligger til grund for programmet, og som fokuserer på at opretholde og fastholde nye vaner og adfærdsmønstre over tid.
  • Hvordan man giver feedback på en NeuroView rapport, herunder bl.a.: neurobiologien i relation til feedback
    best practice og hvordan man fortolker resultater i NeuroView rapporten.

For at kunne bruge NeuroView Ledelsesmålingen, skal man først gennemføre certificeringskurset, gennemført af Consultingtools (eller en af Envisia Learnings øvrige partnerorganisationer).

NeuroView certificeringsprogrammet er målrettet ledelsescoaches, organisationskonsulenter såvel som HR, OD konsulenter eller personlige trænere, som ønsker at opnå certificering i fortolkningen og implementeringen af
NeuroView, med henblik på brug egen forretning. Certificeringsforløbet er designet til at give deltagerne den nødvendige forståelse, samt træning af færdigheder i coaching af ledere og udvikling af high performance kultur i
organisationer.

NeuroView Akkrediteringen, er designet til at:

  • give deltagere en forståelse af processen
  • sikre nødvendig indsigt og færdighed, til målrettet at coache ledere i udviklingen af high performance kultur.

Online Akkrediteringsprogram:

NeuroView akkrediteringssprogrammet, er et 9-timers forløb, som desuden kan leveres online, og som giver konsulenter og coaches, den fornødne træning i brugen af NeuroView Ledelsesmålingen, og neuroforandringsplatformen Momentor, sammen med deres coachees.
Vores online certificeringsprogram, sker løbende, på forskellige tidspunkter, henover varierende tidszoner.

Akkrediteringsworkshop:

For konsulenthuse, som ønsker at certificere flere konsulenter in-house, tilbyder vi også et et-dags in-house akkrediteringsprogram for op til otte personer (der vil her være et krav om en del forberedelse, i form af læsning).

For yderligere information om vore certificeringsprogrammer, eller for at melde dig til et kursus, kontakt da venligst en af vore repræsentanter, eller tilmeld dig vha. formularen nedenfor.

Sted: Online el. In-house

Krav: ingen

Varighed: 9 timer

Underviser: Envisia Learning

Sprog: Engelsk