Scroll to top

Om os


Vi arbejder strategisk og akademisk rodfæstet med den menneskelige kapital

Top-kvalitetsværktøjer til HR professionelle og linjeledelse.

Med fokus på koblingen mellem mennesker og processer.

“Consultingtools er Dansk distributør af en række udvalgte højkvalitets assessmentværktøjer til Konsulenter på det europæiske marked. Vi har kontorer i Danmark, Norge, og Tyskland, og del af et stort partnernetværk, der leverer samme produktpalette globalt.”

Vores forretningsgrundlag er netværksbaseret, og i Danmark er der i dag mere end 60 Konsulentvirksomheder, der anvender et eller flere af Consultingtools produkter.

Consultingtools blev lanceret som selvstændig virksomhed med speciale indenfor produkter og services til HR fagfolk, der arbejder med individ, team eller organisation den 23. februar 2001. .

Forretningsgrundlaget skabtes ved en sammenlægning af virksomhederne “WardDutton Products Ltd.” (UK) og “Advanced TeamWare, Inc.” (USA).

Begge meget kompetente og højt estimerede rådgivningsvirksomheder med speciale indenfor mennesker, processer og organisationsudvikling, og grundlagt af Peter Ward, John Dutton og Steen Pedersen i april 1992.

Vi ønsker at levere det rigtige værktøj til opgaven.

Samtlige af vore produkter, er udvalgt ud fra en række brugs- og kvalitetsmæssige parametre:

  • Rodfæstet i moderne forskning

  • Baseret på anerkendte principper

  • Innovative

  • Tværkompatible

  • Tidssvarende

  • Intelligente

  • Fri for årlig fee på produktcertificeringer

  • Praktisk anvendelige

  • Brugervenlige

Med mange års branche erfaring

Vores team

Steen Pedersen

Mentor og coach

Steen har arbejdet som management konsulent siden 1977. Med afsæt i sin store interesse for mennesker og teknologi til udvikling af human kapital, er Steen specialiseret inden for ledelses- og organisationsudvikling, uddannelse af coaches/trænere med fokus på high performance teams samt performance- og talent management programmer i et meget bredt spektrum af mellemstore og store virksomheder.

Steen har arbejdet intenst med 360º Feedback siden 1993, og har implementeret udviklingsløsninger for et meget stort antal danske, svenske, norske samt virksomheder i USA.

Kontakt Steen Pedersen
E: spedersen@consultingtools.dk
T: +45 40 30 14 15

Anne Borgen

Strategisk Partner

Anne har erfaring inden for marketing og salgs organisation (8+ år), og har i de seneste år samtidig beskæftiget sig med Human Resources. Annes kommercielle baggrund gør hendes fokus både resultatorienteret og menneske orienteret. Hun er en stærk samarbejdspartner når det gælder operationel og håndgribelig anvendelse af effektive ledelses- og evalueringsværktøjer, og formidling af koblingen mellem personlig vækst og resultatet på bundlinjen. Anne har primært arbejdet inden for IT og telekommunikationsindustrien, retail og i med high performance kulturer. Anne har en HD(A) og cand. merc. i Human Resources.

Anne er Strategisk Business Partner hos Consultingtools, og superbruger af profilværktøjet Facet5.

Kontakt Anne Borgen
E: aborgen@consultingtools.dk
T: +45 61 69 01 01

John Langford

Strategisk Partner, organisationsrådgiver

John arbejder med leder- og medarbejderudvikling. Han har et langt livs erfaringer som leder i offentlige og private organisationer.
John fokuserer meget på trivsel og psykisk arbejdsmiljø, ledelse - og samarbejde i fagprofessionelle miljøer.
Han har stor erfaring indenfor udviklingsprocesser med mennesket i centrum, og anvender assessment redskaber som en konkret understøttelse af dynamiske, individuelle og teambaserede indsatser.
John løser opgaver i private og offentlige organisationer, og har stor erfaring med udvikling af strategisk og tværgående arbejdskultur.
Han har en bred faglig baggrund som Master i Public Policy, Strategisk Kommunikation (DJH), organisationspsykologi og kognitiv psykoterapi.
John er strategisk partner hos Consultingtools, og superbruger af flere personprofilredskaber - herunder Facet5.

Kontakt John Langford
E: jlangford@consultingtools.dk
T: +45 27 570 570

Mikkel Liedner

MD

Mikkel har erfaring fra en række brancher – fra servicebranchen til formidling og salg af finansielle produkter, support og udvikling af forhandlere. Mikkel er akkrediteret bruger af Personlighedsprofilen Facet5 siden 2004 og har stået i spidsen for implementering og udvikling/tilpasning af Facet5 i DK.
Mikkel støtter og hjælper danske, norske og svenske kunder med optimering af anvendelsen af de mange applikationer i produktporteføljen samt indgår i vort danske salgsteam.

Kontakt Mikkel Liedner
E: mliedner@consultingtools.dk
T: +45 20 41 81 55

Hvad vores kunder siger

Alfa Laval Kolding A/S har valgt at arbejde med Facet5 som et støtteværktøj til rekrutteringer, medarbejder-/lederudvikling samt teamudvikling. Som et af de få testværktøjer kan samme værktøj bruges til både rekruttering og udvikling, hvilket vi ser som et stort plus.
Testen er nem at arbejde med for alle parter, og der er rigtig mange muligheder for at bryde testresultatet ned i forhold til det ønskede behov. Selve testrapporterne er nemme at forstå for testpersonerne, og som de derfor har stor glæde af efterfølgende. Netop fordi Facet5 er nem at arbejde med og forstå, har vi oplevet at værktøjet hurtigt bliver efterspurgt i organisationen.
En anden årsag til at vi har valgt Facet5 er, at den giver et meget sandt billede og så måler den på følelser, hvilket giver os et endnu bredere og dybere indsigt i personligheden, og som vi efterfølgende har erfaret, er den vigtigste faktor at have kendskab til for at kunne arbejde med udvikling af medarbejdere og teams.

— Ulla Poulsen

Koncern HR, AlfaLaval A/S

Facet5 gives employees the support to increase self-awareness and optimise talent development and performance. Facet5 is very popular thanks to its simplicity and consistency. Enriched by the additional insight and knowledge about themselves from Facet5, employees can take better advantage of the development support available, including mentoring and coaching.

— Coca-Cola HBC Poland

I have used Facet for about 15 years in 3 different companies. Having spent several years before that trying other tools e.g. 16PF, OPQ etc I found this to be the most accurate descriptor of likely behaviour. The other thing that I like about it is the degree to which the output is accepted by candidates. I have used it for team building, organisational restructuring and appraisal purposes too. One time whilst working for an investment bank we profiled a whole dept. They agreed with all the positives but would not initially accept any of the negatives. However we then showed them the results of the company wide 360 we had done on their function, which was virtually a repetition of all the Facet feedback. They were thus forced to confront areas of their way of working that they needed to change. I have also used it to quite dramatically cut down employee turnover rates by getting a better fit for the job. The move to an internet based tool has been extremely well received by applicants and has really reduced the admin burden on HR, however when using it this way you do have to pay more attention to the hesitancy scores and to ensure that the face to face feedback is conducted by an experienced person.

— Kath Rooney

Head of HR Credit Suisse

Klik her for at aftale et uforpligtende møde med os, om din virksomheds assessmentbehov.

Vi er fortrolige med jeres oplysninger.