Scroll to top

Validerede og psykometrisk sunde 360 programmer giver et solidt fundament for individuel, organisatorisk, og teammæssig udvikling. De bidrager til gennemførelse af konkrete økonomisk værdifulde målinger, og bruges i stigende grad i performanceudvikling, organisatoriske analyser og evalueringer. Omkring 90 procent af alle Fortune 500 virksomheder, bruger i dag 360 grader feedback undersøgelser i en eller anden udstrækning.

CustomView er vores kundecentrerede online 360 grader feedback system, som gør en enorm forskel i forhold til udvikling af organisatorisk performance og kultur. Du har mulighed for at skræddersy indhold, design og processer, så det matcher netop jeres kultur og måde at arbejde på.

ViewSuite kan man kalde vores 360 grader hyldevare menukort. I ViewSuite finder du alle de 360 grader værktøjer du kan få brug for (pt.12 forskellige). Hvis ikke du ønsker, eller har mulighed for at udvikle rammerne for dit 360 grader projekt på egen hånd, men stadig har høje krav til kvalitetssikring, kan dette være den optimale løsning for dig. Vi tager os af slæbet, og lader dig komme i gang med den vigtigste opgave, nemlig at gøre en forskel. Disse validerede assessment værktøjer dækker alle organisatoriske niveauer, fra medarbejder (PerformanceView360) til topledelse (ExecutiveView360).

Den næsten totale automatisering af værktøjerne, giver dig mulighed for at fokusere på de kritiske punkter i et 360 grader forløb – den egentlige feedback, og forbedring af præstationer og opfølgning – alt imens det tidskrævende manuelle arbejde holdes på et minimum. Administratorer har i systemerne adgang til et real-time tracking system, således at man kan holde sig ajour med forløbet og udviklingen.

ConsultingTools kan også rådgive dig omkring design og udvikling af spørgeskema, administrativ håndtering og potentielle faldgruber, så du kan koncentrere dig om at maksimere resultatet og ROI af gennemførelsen. Alle vores tjenester er baseret på og udføres i overensstemmelse med ISO standarder, og deltagelse sker med sikkerhed for 100% fortrolighed.

Få en gratis demo-rapport

Kontakt os via formularen